jueves, 27 de octubre de 2011

Una semana muy completa/Aste ona

Gaurko partida orotitzapen asko ekarri dizkit burura, batez ere Atlético Madrilen aurkako partida Calderonen bertan ikusi nuelako urtarrilean (0-2, Toquero). Eguna gaurkoa bezalakoa izan zen, bezalakoa ezinezkoa da, baina alderagarria bai: Urtarrilean nahiz gaur egun euritsua izan dugu, eta izan genuen ere, eta Athletickeko jokalaririk aipagarriena bietan bera izan da: Toquero. Calderonen bi golak sartu zituen eta gaurko partidan gakoa izan da, gainera gol bat sartu du. Gaurko garaipenarekin Athletickek 8.postura igo eta 12 puntu ditu jada.

El partido de hoy me ha recordado mucho al que vi el 30 de enero en el estadio Vicente Calderón (0-2, Toquero). Noche lluviosa en San Mamés, un partido poco brillante por parte de los dos equipos, y un jugador clave, Gaizka Toquero. Los tres goles llegaron en la segunda mitad, tras una primera parte un poco aburrida, pero la salida de Toquero cambió en mi opinión, el partido. Los rojiblancos resolvieron el encuentro entre el minuto 67 y 74, con dos goles de Llorente y uno de Toquero. Con esta victoria el Athletic se coloca en 8º posición con 12 puntos.